ЗА ПОРЪЧКИ

GSM: 0889 250 170

office@kmkpharma.com

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ЦЕЛИ

 

Целта на фирмата е да стане еталон за качество, морал и коректност.

Ще се стремим да създадем собствени стандарти за качество и да ги обосновем и докажем пред вас - нашите клиенти и партньори.

 

Поради тази причина:

„За Бога хора, не купувайте (която и да е добавка или лекарство), при условие, че не сте убедени, че този продукт е именно за вас!“

- Човешкият организъм е способен да се справи с голяма част от заболяванията без медикаментозна помощ (просто приемането на добавки и медикаменти е по-лесният начин)
- Една от заблудите е, че ние не можем да си добавим необходимите витамини, минерали и кофактори и затова имаме нужда от добавки и лекарства. В над 90% от случаите това не е точно така. В 21 век всеки, който може да си позволи да си закупи добавка, значи може да си позволи и здравословен начин на хранене, за да няма нужда от добавки.
- Това, което расте там, където сме родени (плодове, зеленчуци, билки) е най-доброто за нас.
- Обръщайте най-много внимание на психическото и душевно здраве.
- Но не забравяйте и че има много сериозни наследствени и придобити заболявания, за които съвременната медицина вече има решения. Тук единствения проблем е компетентността и морала на … този, на който ще се доверим.

И като изключим сериозните геннообусловени и придобити заболявания, избягвайте да купувате каквито и да е хранителни добавки, за какъвто и да е проблем, преди да сте опитали поне 4 от следните 8 метода за справяне с проблема:

  1. Смяна на обстановката за период по-дълъг от месец (море, планина, на село....)
  2. Промяна на обкръжението - най-често, когато продължително време сме в дадена дупка и в следствие се стигне до здравословен проблем е почти невъзможно да игнорирме, да не обръщаме внимание на хората, които ни влияят негативно и ни натоварват - най-добрият вариант е да прекратим контактите, поне за определен период от време
  3. Да подобрим храненето си. А именно – по-разнообразни храни, основната термична обработка да е варенето, по-малко печено и най-малко пържено. Да се храним с това, което организма ни иска, но да е домашно приготвено. Да се храним по-бавно (да сдъвкваме по-добре храната), да приемаме по-разнообразна храна, в по-малки количества, да се храним по-често.
  4. Да преосмислим и променим поне 40% от ежедневието си
  5. Да сме направили подробен списък с проблемите си – с времето да допълним към всеки проблем корените му и най-вече да осъзнаем, че това са реалните проблеми, а не тези, зад които обикновено се крием, понеже са по-удобни, заради факта, че са или нерешими, или са такива, за които знаем, че можем винаги да се справим и удобно пропускаме значимите.
  6. Да се запишем на групов спорт и да го посещаваме редовно
  7. Да отсеем от приятелите си тези, които ни карат да се чувстваме добре и да се опитаме да направим нещо добро и позитивно за тях
  8. Да се опитаме поне 4 пъти в седмицата да отделяме по 20 минути за следното просто упражнение – някъде сред природата, на тихо място да съзерцаваме растение /дърво, цвете, храст/, да се опитаме да го разглеждаме подробно и да го отделим от останалите, да се опитаме да открием колкото се може повече красиви и уникални неща в него. Мерило, че правим упражнението правилно е, когато накрая остане само растението, откроено от всичко останало. То просто придобива индивидуалност и ние сме успяли да се разтоварим от негативното и да се заредим с позитивно.
Ако идеалистично разделим вас, читателите на този текст, на 2 групи:
Първа група: тези, които имат някакъв проблем и търсят начин да го решат, най-вероятно ще се замислят върху текста и ще си кажат: „Всичко това е толкова елементарно. Не е лошо, но надали ще ми помогне.“ и по този начин ще си оправдаят избора да прибягнат към някакъв медикамент, добавка...
Други ще си кажат: „Всичко това е толкова елементарно, но нека този, който го е писал да се опита да го изпълни в този свят, в който живеем.“
Втора група: тези, които нямат никакви проблеми или дори и да осъзнават, че имат някакъв не търсят начин да го решават, най-вероятно също ще се замислят върху текста и ще си кажат: „Това са всеизвестни факти, защо си загубих времето да ги чета?“, а по-трезвомислещите ще се замислят, че това е невъзможно да бъде изпълнено. Въпреки това, ние вярваме, че от вас – тези, които сте си направили труда да прочетете това, ще има поне 3%, които ще се опитат да го изпълнят; 2% ще положат необходимите усилия и постоянство и при 1% ще се получи желания резултат.
И накрая, надяваме се, че хората, прочели това и ядосали се, че са си загубили времето, ще бъдат по-малко от 1%.